Futballpálya elektromos fűtésére a DEVI az első számú választás

2014-09-09 09:34:00

Új stadionok, futballpályák építésekor ma már követelmény, hogy a pálya játékfelülete fűtött legyen, ahogyan az MLSZ Infrastruktúra szabályzatában is szerepel: „A játéktér alá olyan fűtési rendszert kell építeni, amely biztosítja hogy a pálya mérkőzés lebonyolítására alkalmas legyen az UEFA által meghatározott egész szezon valamennyi játéknapján.” A pálya alatt elhelyezett fűtésre alapvetően két megoldás használható: meleg vizes és elektromos rendszer.

Telki edzőcentrum

Elektromos rendszerek esetében a DEVI fűtőkábeles megoldása immár több magyarországi új beruházásnál bizonyult első számú választásnak: az MLSZ telki edzőcentruma, és a debreceni Nagyerdei Stadion pályafűtését is DEVI fűtőkábelekkel oldották meg.

A pálya fűthetősége meghosszabbítja annak használhatóságát. Ahogy az MLSZ blogja a telki edzőcentrum esetében fogalmazott: „Az új fűthető edzőpályának azért van óriási jelentősége, mert a téli időszakban eddig nem volt lehetőség füves pályás edzésekre, mostantól a hó sem jelenthet akadályt a csapatok számára.”

A telki pálya interneten keresztül is vezérelhető.

Telki pálya vezérlése az internetes felületen

Nagyerdei stadion, Debrecen

A debreceni stadionban több tucat speciális DEVI fűtőkábel biztosítja az altalaj fűtését. A fűtőköröket a beépített hőmérséklet-
érzékelők alapján a DEVIreg™ termosztátok kapcsolják.

Futballpályák fűtéséhez a speciális, erre a célra kifejlesztett DSM3 fűtőkábel az ideális megoldás.

„Világszerte számos futballpálya esetében az elektromos megoldást választották a pálya gyepének kondíciójának javítására. A DEVI robusztus rendszerei egyszerű és költséghatékony megoldást jelentenek a pályák üzemeltetőinek.” - nyilatkozta a DEVI projekt-menedzsere Czirják Zoltán.

Friss hírekért, speciális ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Eurovill Profi Kft.
1044. Budapest,
Perényi Zs. u. 10.
Tel: 36 1 3704373

Eurovill Profi Kft. a Facebook-on