Fűtőszőnyeg ragasztóba

Felejtse el a hideg, fázós reggeleket! Kezdje kényelmesen a napot egy otthonos fürdőszobában! A DEVI hosszú évek óta bevált megoldásaival a kellemes, meleg padló komfortját nyújtja Önnek.

A DEVImat™ fűtőszőnyeg mindössze 3 mm helyet igényel a járólap alatt, ezért utólagos beépítésekhez, felújításokhoz is használható, akár a meglévő, régi burkolat megbontása nélkül is.

Fontos, hogy ezt az eljárást csak lábon álló bútor alatt lehet alkalmazni, különben a hő megreked a bútor alatt és ebből adódóan leéghet a fűtőkábel.

Teljesítmény számolás

A DEVImat™ fűtőszőnyeg kétféle teljesítménnyel áll rendelkezésre: 100W/m² (DEVIcomfort DTIR-100), illetve 150W/m² (DEVIheat DSVF-150). A kisebb teljesítményű kiegészítő fűtésre, temperálásra használható pl. konyhában, nappaliban, míg a nagyobb teljesítményű kizárólagos fűtésre, illetve fürdőszobákba ajánlott.

Mindkét típus 0,5 m szélességű, különböző hosszúságú tekercsben kapható. Mivel a fűtőszőnyeg egy öntapadó műanyag hálóra szerelt vékony fűtőszál, a háló elvágásával az könnyen a helyiséghez igazítható (pl. egy 0,5m x 4m-es DSVF-150 szőnyeg egy 1m x 2m-es felületre fektethető).

Tovább a fűtőszőnyegekhez
DTIR-100 fűtőszőnyeg

Vezérlési lehetőség

A beépített fűtőkábelek és fűtőszőnyegek vezérlésére a DEVIreg™ termosztátok a legalkalmasabbak. A fűtésrendszerek nagyon pontosan, készüléktől függően háromféle módon szabályozhatók: padlóhőmérséklet alapján, levegőhőmérséklet alapján, vagy kombináltan, ahol a levegőhőmérséklet alapján kapcsol a rendszer, de a padlóhőmérséklet is kontrollálható.

Tovább a vezérlőkhöz
DEVIreg touch vezérlő egység

Szerelés, rögzítés

Az öntapadó műanyag hálóra szerelt elektromos fűtőszál fektetése egyszerű, akár házilag is kivitelezhető, csupán az elektromos bekötést kell szakemberre bízni. Felejtse el a hideg, fázós reggeleket! Kezdje kényelmesen a napot egy otthonos fürdőszobában! A DEVI hosszú évek óta bevált megoldásaival a kellemes, meleg padló komfortját nyújtja Önnek.

Devimat fektetési terv

Legfontosabb tudnivalók a szereléssel kapcsolatban

A kábelek nem vághatók el, nem hosszabbíthatók meg, nem keresztezhetik egymást. A fűtőkábelek szigetelési ellenállását és ohmikus ellenállását a fektetés előtt és után is meg kell mérni. A fűtőkábelek -5°C környezeti hőmérséklet alatt nem fektethetők. A kábelhez mellékelt szerelési útmutató egyben a garancialevél is, ezt a fektetéskor kell kitölteni.

Garancia terméktől függően 2-20 évig jár, további információt a garancia tájékoztatók között talál.

Garancia tájékoztatók
Fontos információk a szereléssel kapcsolatban