Csőbe helyezhető fűtőkábel

Kéteres, árnyékolt, vízcsőbe rakható fűtőkábel, 9 W/m teljesítménnyel, speciális bevezető elemmel, gyári csatlakozókábellel. A bevezető egyszerre 3/4” és 1” menettel rendelkezik.

Tipikus alkalmazások kültéren

Általában elburkolt, vagy kívülről nem hozzáférhető csővezetékek fagyvédelmére javasoljuk ezt a megoldást. A fűtőkábel külső burkolata halogénmentes, nem tartalmaz PVC-t és ólmot, a vízminőséget nem befolyásolja. A kábel nem vezethető át szelepeken, könyökökön, csak egyenes szakaszban használható.

A kábel teljesítménye 9 W/m

DeviAqua DTIV-9 csőbe helyezhető fűtőkábel

Vezérlési lehetőség

A csőbe vezetett fűtőkábel vezérlése a DEVIreg™ 610 termosztát a legalkalmasabb. A termosztát tartozéka a hőmérséklet érzékelő, amit a csőre kell rögzíteni.
A készülék csőhőmérséklet alapján kapcsolja a fűtést.

Legfontosabb tudnivalók a szereléssel kapcsolatban

A kábelek nem vághatók el, nem hosszabbíthatók meg, nem keresztezhetik egymást. A fűtőkábelek szigetelési ellenállását és ohmikus ellenállását a fektetés előtt és után is meg kell mérni. A fűtőkábelek -5°C környezeti hőmérséklet alatt nem fektethetők. A kábelhez mellékelt szerelési útmutató egyben a garancialevél is, ezt a fektetéskor kell kitölteni. A kábelekre 10 év, az egyéb termékekre 2 év garanciát ad a DEVI.

Fontos információk a szereléssel kapcsolatban