Fűtés beton burkolatban

Mostantól biztonságos lesz a ki- és beállás, bármilyen zord idő esetén is. A fűtendő rész igény szerint lehet akár a teljes felület, csökkentett szélességű, de lehet akár nyomsávfűtést is alkalmazni. Többfajta vezérlési lehetőség közül választhat.

Betonfűtés megoldások
Fűtés beton burkolatban

Fűtés térkő burkolatban

A térkő télen rendkívül veszélyes lehet, elég egy hidegebb éjszaka és máris korcsolyapályává változik az udvarunk. Erre kiváló megoldás a térkő fűtése, amely garantálja, hogy a felület sosem lesz csúszós és veszélyes.

Térkő fűtési megoldások
Fűtés térkő burkolatban

Fűtés aszfalt burkolatban

Teljes biztonságban érezhetjük magunkat télen is az aszfaltfűtési megoldásokkal. Természetesen nem kell egész télen a rendszert üzemeltetni, csak ha csapadék van a felületen. A különböző alkalmazásokra optimalizált megoldások garantálják, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.

Aszfaltfűtés megoldások
Fűtés aszfalt burkolatban

Lépcsők fűtése

Magabiztosan léphet ki a házból, mert a lépcsőfűtés garantálja, hogy nem lesz síkos, csúszós egy lépcsőfok sem, nem kell balesetektől tartania. Az átlagos lépcsőkre jellemzően 4-5 szál kábelt kell lefektetni.

Lépcsőfűtési megoldások
Kültéri lépcsők fűtése

Tolókapuk, vízösszefolyó vályúk fűtése

Tolókapuk sínje alá, vízösszefolyókra leginkább az önszabályozó fűtőkábel használható. A kábel speciális tulajdonsága, hogy a külső hőmérséklet függvényében változtatja a teljesítményét, vagyis minél hidegebb a környezet hőmérséklete a kábel annál nagyobb teljesítménnyel fűt.

Tolókapuk, vízösszefolyó vályúk fűtési megoldásai
Tolókapuk, vízösszefolyó vájúk fűtése