Miért pont az

Szemünk előtt partnereink igénye 1992-óta:

Cégünket 1992-ben alapítottuk, és 1995 óta foglalkozunk elektromos fűtőrendszerek importálásával és viszonteladásával, kiemelt figyelmet szentelve a dán Devi fűtőkábeleknek. 1997-ben megkezdtük a svájci PMA műanyag kábelvédelmi rendszerek hazai képviseletét, 2010 óta pedig a francia Atlantic fűtőpanalekkel, radiátorokkal és konvektorokkal is bővült az általunk forgalmazott termékek köre.

Partnereinknek minden igényre kiterjedő fűtési megoldásokkal állunk rendelkezésére, kültérre és beltérre egyaránt, a prémium megoldásoktól a kedvezőbb árú, mégis magas minőségű termékekig. Odafigyelünk rá, hogy készletünkben megtalálható legyen a termékkör, valamint a hozzá tartozó alkatrészek teljes palettája, a fűtőtestektől a fűtőkábelekig.

Cégünk több külföldi piacvezető gyártó termékeinek magyarországi képviseletét látja el.

Képviselt gyártók:

Devi by Danfoss (Dánia) HTS THERMO (Németország) FINE Korea (Dél-Korea) ABBPMA (Svájc) ATLANTIC (Franciaország)

Kiemelt garanciáink:

Cégünk büszkén állíthatja magáról, hogy kizárólag a legkiválóbb minőségű, hosszú élettartamra tervezett termékeket forgalmazza, amit a megrendelők általános elégedettsége is bizonyít. Ehhez a piacon kiemelkedőnek számító garanciavállalás is hozzájárul, amely az Atlantic fűtőtestek esetében 5 év, a dán DEVI fűtőkábelek esetében pedig akár 20 év is lehet.

Ezért választottak minket a Viszonteladó partnereink:

28 év piaci tapasztalattal a hátunk mögött mindent tudunk, ami a fűtésről szól, így partnereink a rugalmas kiszolgálás mellett megfelelő és mindenre kiterjedő szakmai támogatásra is számíthatnak tőlünk.

Állandó, jelentős méretű raktárkészletünkről gyorsan és zökkenőmentesen tudjuk biztosítani a rendelések folyamatos teljesítését, akár egyedi kívánságok esetén is.

Ha bizonytalan, hogy milyen elektromos fűtőkábel megoldást válasszon, kérje szakértő kollégánk segítségét.

Mit? – Mekkorát? – Hová?

Hívja Szabó Csaba kollégánkat, vagy az alábbi mezők kitöltésévél kérdezzen tőle.

Csaba 24 órán belül megválaszolja kérdését.

Szabó Csaba
irodavezető,

fűtőkábel termékfelelős

+36 1 231-0554
szabo@eurovill.com
Kérjük írja ide az email címét
Kérjük írja ide a telefonszámát