Fűtőszőnyeg ragasztóba

Felejtse el a hideg, fázós reggeleket! Kezdje kényelmesen a napot egy otthonos fürdőszobában! A DEVI hosszú évek óta bevált megoldásaival a kellemes, meleg padló komfortját nyújtja Önnek.

A DEVImat™ fűtőszőnyeg mindössze 3 mm helyet igényel a járólap alatt, ezért utólagos beépítésekhez, felújításokhoz is használható, akár a meglévő, régi burkolat megbontása nélkül is.

Fontos, hogy ezt az eljárást csak lábon álló bútor alatt lehet alkalmazni, különben a hő megreked a bútor alatt és ebből adódóan leéghet a fűtőkábel.

Teljesítmény számolás

A DEVImat™ fűtőszőnyeg kétféle teljesítménnyel áll rendelkezésre: 100W/m² (DEVIcomfort DTIR-100), illetve 150W/m² (DEVIheat DSVF-150). A kisebb teljesítményű kiegészítő fűtésre, temperálásra használható pl. konyhában, nappaliban, míg a nagyobb teljesítményű kizárólagos fűtésre, illetve fürdőszobákba ajánlott.

Mindkét típus 0,5 m szélességű, különböző hosszúságú tekercsben kapható. Mivel a fűtőszőnyeg egy öntapadó műanyag hálóra szerelt vékony fűtőszál, a háló elvágásával az könnyen a helyiséghez igazítható (pl. egy 0,5m x 4m-es DSVF-150 szőnyeg egy 1m x 2m-es felületre fektethető).

DTIR-100 fűtőszőnyeg

Vezérlési lehetőség

A beépített fűtőkábelek és fűtőszőnyegek vezérlésére a DEVIreg™ termosztátok a legalkalmasabbak. A fűtésrendszerek nagyon pontosan, készüléktől függően háromféle módon szabályozhatók: padlóhőmérséklet alapján, levegőhőmérséklet alapján, vagy kombináltan, ahol a levegőhőmérséklet alapján kapcsol a rendszer, de a padlóhőmérséklet is kontrollálható.

DEVIreg touch vezérlő egység

Szerelés, rögzítés

Az öntapadó műanyag hálóra szerelt elektromos fűtőszál fektetése egyszerű, akár házilag is kivitelezhető, csupán az elektromos bekötést kell szakemberre bízni. Felejtse el a hideg, fázós reggeleket! Kezdje kényelmesen a napot egy otthonos fürdőszobában! A DEVI hosszú évek óta bevált megoldásaival a kellemes, meleg padló komfortját nyújtja Önnek.

Devimat fektetési terv

Legfontosabb tudnivalók a szereléssel kapcsolatban

A kábelek nem vághatók el, nem hosszabbíthatók meg, nem keresztezhetik egymást. A fűtőkábelek szigetelési ellenállását és ohmikus ellenállását a fektetés előtt és után is meg kell mérni. A fűtőkábelek -5°C környezeti hőmérséklet alatt nem fektethetők. A kábelhez mellékelt szerelési útmutató egyben a garancialevél is, ezt a fektetéskor kell kitölteni.

Garancia terméktől függően 2-20 évig jár, további információt a garancia tájékoztatók között talál.

Fontos információk a szereléssel kapcsolatban